Rreth Nesh

VELUR SPA & RELAX u krijua ne prill 2007 me qellimin e sjelljes ne Shqiperi te menyres orientale te pastrimit te trupit dhe qetesimit te shpirtit.

Sikurse dhe orienti beson,  relaksimi nis nga detoksifikimi i trupit nen nje temperature 35-40 grade celcius dhe vazhdon me masazhe relaksues. Produkte te nje cilesie te larte dhe stafi profesional ju garantojne relaksim te paharrueshem dhe qe do t’ju riktheje ne Spa tone.