Çertifikata Dhuratë

gift

Dikush e ka te pamundur per te gjetur dhuraten e duhur per nje njeri te dashur. Certifikatat Dhurate ne Velur Spa jane nje menyre luksoze e perkedheljes se te afermve tuaj me sherbime relaksuese.Keto certifikata mund tia dhuroni nje familjari, nje shoku,te dashurit/dashures, nje kolegune fakt gjithkujt!! Certifikata Dhurate eshte nje ide dhurate perfekte per nje person special dhe nje menyre e rafinuar per te thene faleminderit. Ju mund te zgjidhni ndermjet paketave te sherbimeve ose ndermjet sherbimeve te ndryshme te menuse se trajtimeve, per te zgjedhur dhuraten e duhur per cdo okazion. Nderrmerni nje dite te tere trajtimesh bukurie,masazhesh relaksues,trajtimesh spa duke trajtuar veten dhe te dashurin tuaj nepermjet nje dhurate qe vertet shijohet.

Rezervo Tani