Manikyr/Pedikyr

Manikyri dhe pedikyri te realizuara tek ne janë trajtime terapeutike të specializuara te cilat inkurajojnë thonj dhe lëkurë të shëndetshme.

1.Pedikyri spa 60min 2500 leke

Eshte nje trajtim terapeutik i cili largon lekurat e vdekura, trajton lekuren e ashper dhe me probleme, gjithashtu, kujdeset per formen dhe shendetin e thonjeve tuaj.

2.Pedikyr Ekspress 30min 1300 leke

Trajtimi i shpejte i kembeve tuaj perfshine shkurtimin e thonjeve, forme si dhe shtyrjen mbrapa te kutikulave perpara se te vendoset manikyri. Aplikohet gjithashtu nje krem ushqyes per hidratim te thelle.

 • Pedikyr spa dhe Refleksologji  80 ‘ 4000 leke
 • Pedikyr spa dhe manikyr xhel Cnd Shellac 3500 leke
 • Manikyr Spa  50’ 1800 leke
 • Trjatim spa i duarve dhe lyerje me Cnd Shellac 2200 leke
 • Manikyr Spa dhe refleksologji per duart 70 ‘
 • Manikyr Ekspres 20’ 1100 leke
 • Manikyr Cnd Shellac 1900 leke
 • Lyerje e thjeshte 600 leke
 • Lyerje french 800 leke
 • Thonj me xhel 75’ – 2700 leke
 • Thonj me xhel + Tipsa 90’ – 3300 lek