Rreth Nesh

VELUR SPA & RELAX u krijua në Prill 2007 me qëllimin e sjelljes në Shqipëri të mënyrës
orientale të pastrimit të trupit dhe qetësimit të shpirtit.

Zbuloni një vënd ku traditat e lashta krijojnë një tërheqje moderne. Aty ky bukuria e natyrës funksionon në harmoni me bukurinë tuaj dhe ku përtëritja e shpirtit dhe trupit është thelbësore.

Sikurse dhe orienti beson, relaksimi nis nga detoksifikimi i trupit nën një temperaturë 35-40 gradë celcius dhe vazhdon me masazhe relaksuese. Produkte të një cilësie të lartë dhe stafi profesional ju garantojnë relaksim të paharrueshëm dhe që do t’ju rikthejë në Spa-në tonë.