Çertifikata Dhuratë

Përshtasni dhuratën e duhur

Çertifikatat dhuratë në Velur Spa, janë një mënyrë luksoze e përkedheljes së të afërmve tuaj me sherbime relaksuese. Keto çertifikata mund t’ja dhuroni një familjari, miku/mikeshe, të dashurit/ dashurës, pra me pak fjalë gjithkujt!!
Çertifikata dhuratë është një ide perfekte për një person special dhe një mënyrë e rafinuar për të thënë faleminderit. Ju mund të përzgjidhni:

Gift Card

Me trajtimin që dëshironi të dhuroni [Kliko këtu].

Gift Card

Me vlerë 50 euro ose 100 euro të cilën marrësi e shfrytëzon me trajtimet apo produktet që deshiron.

Gift Card

Me një nga paketat sezonale (paketat sezonale përmbajne disa shërbime spa dhe janë të vlefshme 3 muaj nga data e blerjes). [Kliko këtu]

Dhuroni një ditë të tërë shërbimesh relaksuese
dhe trajtimesh spa!

Green Elegant Nature Spa Franchise Info Presentation