DR. GRANDEL Elements of Nature Anti Age

46 

Kujdes lëmues për lëkure rinore. 50 ml

DR. GRANDEL  Anti Age zbut vijat dhe rrudhat e vogla, redukton thellësinë e rrudhave, ka efekt pozitiv në rinovimin qelizor dhe mbron lëkurën nga dehidratimi i tepërt. Ofron gjithashtu mbrojtje ndaj faktorëve të tjerë të jashtëm negativë. Për një lëkurë rinore të tonifikuar e të butë.

LËNDËT AKTIVE KRYESORE: Kalcium, Karoten.

APLIKIMI: Aplikoni një sasi kremi në madhësinë e një kokrre lajthie në fytyrë, qafë dhe dekolte në mëngjes dhe në mbrëmje, pas pastrimit dhe pas aplikimit të një produkti të përshtatshëm kujdesi për sytë (Contour Balm). Nëse lëkura ka nevojë për sasi më të madhe në mbrëmje ose asaj i nevojitet diçka tjetër (p.sh. zbutje), kremrat mund të kombinohet gjithashtu në mënyrë të përkryer me njëri-tjetrin. Për shembull: në mëngjes Hydro Soft dhe në mbrëmje Anti Age ose në mëngjes Nutra Lifting dhe në mbrëmje Anti Stress.  Produktet e kujdesit intensiv në këtë linjë janë gjithashtu shoqërues të shkëlqyer në rrugëtimin për një lëkurë me bukuri natyrore.