DR. GRANDEL Elements of Nature Anti Stress

43 

Kujdes i thellë qetësues. 50 ml

DR. GRANDEL Elements of Nature Anti Stress për kujdes delikat që zgjat. Shton hidratimin dhe mbron lëkurën nga faktorët e stresit, harmonizim, ekuilibrim dhe zbutje, për një lëkurë të harmonizuar dhe njëtrajtësisht të relaksuar

LËNDËT AKTIVE KRYESORE: Magnez,  Azules

APLIKIMI: Aplikoni një sasi kremi në madhësinë e një kokrre lajthie në fytyrë, qafë dhe dekolte në mëngjes dhe në mbrëmje, pas pastrimit dhe pas aplikimit të një produkti të përshtatshëm kujdesi për sytë (Contour Balm). Nëse lëkura ka nevojë për sasi më të madhe në mbrëmje ose asaj i nevojitet diçka tjetër (p.sh. zbutje), kremrat mund të kombinohet gjithashtu në mënyrë të përkryer me njëri-tjetrin. Për shembull: në mëngjes Hydro Soft dhe në mbrëmje Anti Age ose në mëngjes Nutra Lifting dhe në mbrëmje Anti Stress … Produktet e kujdesit intensiv në këtë linjë janë gjithashtu shoqërues të shkëlqyer në rrugëtimin për një lëkurë me bukuri natyrore.