DR. GRANDEL Hydro Active Ampoule

DR. GRANDEL Hydro Active Ampoule ka efekt hidratues, zbutës, freskues.

3 ml

LËNDËT AKTIVE KRYESORE: Kompleks algash nga ujë deti, Kafeinë.

APLIKIMI: Këto ampula mund të përdoren ose si ampula për efekt të veçantë (=efekt për një ditë ose për një rast të veçantë), ose si program trajtimi (=përmirësim i vazhdueshëm i gjendjes së lëkurës). Trajtimi mund të zgjatë 1–4 javë, në varësi të intensitetit të kërkuar. Pas pastrimit dhe përpara hidratimit, dy deri në tre herë në javë gjatë trajtimit, aplikoni të gjithë ampulën në fytyrë, qafë dhe dekolte dhe masazhojeni butësisht mbi lëkurë duke përdorur gishtat. Koha ideale për aplikimin është në mbrëmje. Megjithatë, në parim, ampula mund të përdoret pa problem edhe në mëngjes ose gjatë ditës. Nëse ampula përdoret në mëngjes, mbi ampulë duhet aplikuar një hidratues i përshtatshëm ose një krem dite me nuancë. Në këtë mënyrë, koncentrati aktiv mund të depërtojë më mirë në lëkurë. Mbi ampulën mund të aplikohet edhe një maskë (në trajtë kremi). Nëse veprohet kështu, fillimisht lëreni që ampula të absorbohet ose masazhojeni mirë, pastaj aplikoni një shtresë mbuluese të maskës mbi fytyrë, qafë dhe dekolte. Pas 15-20 minutash, mbetjet e maskës mund të fërkohen ose të fshihen me një pecetë kozmetike. Ndërveprimi i maskës dhe ampulës garanton rezultate edhe më të mira.