DR. GRANDEL Hydro Active Eye Contour Cream & Mask

39 

Krem hidratues 24-orësh me hialuron. 20 ml

DR. GRANDEL Eye Contour Cream & Mask hidraton dhe ushqen zonën me lipidet e çmueshme,  redukton ënjtjen dhe përforcon zonën përreth syve.

APLIKIMI: Aplikojeni në lëkurën e pastruar përreth syve, në mëngjes dhe në mbrëmje. Për një përdorim intensiv në trajtë maske, aplikoni një shtresë mbuluese, lëreni për 10–15 minuta dhe fshini mbetjet me një tampon.