DR. GRANDEL Perfection AP

53 

Koncentratanti-pigmentim. 50 ml

DR. GRANDEL PERFECTION AP aplikohet individualisht. Lehtësim i trefishtë i mbipigmentimit (redukton zhvillimin dhe përhapjen, kufizon grumbullimin e melaninës), redukton njollat nga mosha dhe parandalon zhvillimin e mbipigmentimit të ri. Ofron njëtrajtshmëri dhe ndriçim uniform.

LËNDËT AKTIVE KRYESORE: Kompleks aktiv bimor të bardhë.

APLIKIMI: Në mëngjes dhe/ose në mbrëmje aplikojeni, pas pastrimit, në fytyrë, qafë dhe dekolte. Mbani të pastër zonën e syve. Më pas aplikoni një produkt kujdesi për lëkurën nga DR. GRANDEL. Për lehtësim të dukshëm të njollave të pigmentimit nevojitet përdorimi i rregullt.