DR. GRANDEL Beautygen Renew Body

51 

Krem trupi për rinovimin e lëkurës. 200 ml

Aktiviteti i gjenit të bukurisë dhe qëndrueshmëria e lëkurës mund të rritet ndjeshëm nga një ekstrakt nga algat e borës. Ky ekstrakt shumë fitues i çmimeve nga algat e borës tani gjendet gjithashtu në DR. GRANDEL Renew Body, një produkt rinovues për kujdesin e trupit. Në DR GRANDEL Renew Body ekstrakti i algave të borës është ngulitur në një formulë të lehtë dhe kremoze që absorvohet shpejt dhe i jep të gjithë trupit një ndjenjë mrekullisht të këndshme, të pastruar mirë të lëkurës.

LËNDËT AKTIVE KRYESORE: Ekstrakt nga algat e borës, Peptide kundër plakjes, Ekstrakt algash.

APLIKIMI: Aplikojeni pas dushit, banjës ose sa herë të dëshironi. Formulimi i lehtë dhe kremoz absorbohet shpejt dhe lë një shkëlqim të butë të mëndafshtë.