DR. GRANDEL Couperose Expert Concentrate

51 

Serum anti-kuperozë. 50 ml

DR. GRANDEL Couperose Expert Concentrate përforcon paretet e enëve të gjakut dhe barrierën e lëkurës. Redukton në mënyrë të qëndrueshme skuqjen e lëkurës. Ka efekt rigjenerues dhe përmirëson elasticitetin e lëkurës. Mbron lëkurën nga rrezatimi infrakuq dhe ka efekt antiinflamator. Fsheh vizualisht skuqjen, edhe për efekt të drejtpërdrejtë.

LËNDËT AKTIVE KRYESORE: Alga të purpurta, Kompleks peptidesh bakri, Enzima bio-teknologjike.

APLIKIMI: Aplikoni masën e 2-3 sprucimeve nga pompa mbi fytyrën e pastruar, në mëngjes dhe në mbrëmje, dhe përhapeni lehtë mbi lëkurë. Më pas aplikoni COUPE ROSE EXPERT Cream ose një krem tjetër kujdesi për lëkurën nga DR. GRANDEL. PERFECTION BB këshillohet si produkt finiture për ditën.