DR. GRANDEL Elements of Nature Hyaluron

44 

Kujdes hidratimi intensiv. 50 ml

DR. GRANDEL Hyaluron për një efekt të pasur hidratues të menjëhershëm e të dukshëm,  siguron hidratim freskues për disa orë për lëkurën. Mbështet aftësinë e vetë lëkurës për të ruajtur hidratimin. Për një freski afatgjatë dhe një lëkurë rinore.

LËNDËT AKTIVE KRYESORE: Aminoacide me bazë bimore, Acid hialorunik Depot.

APLIKIMI: Aplikoni një sasi kremi në madhësinë e një kokrre lajthie në fytyrë, qafë dhe dekolte në mëngjes dhe në mbrëmje, pas pastrimit dhe pas aplikimit të një produkti të përshtatshëm kujdesi për sytë (Contour Balm). Nëse lëkura ka nevojë për sasi më të madhe në mbrëmje ose asaj i nevojitet diçka tjetër (p.sh. zbutje), kremrat mund të kombinohet gjithashtu në mënyrë të përkryer me njëri-tjetrin. Për shembull: në mëngjes Hydro Soft dhe në mbrëmje Anti Age ose në mëngjes Nutra Lifting dhe në mbrëmje Anti Stress. Produktet e kujdesit intensiv në këtë linjë janë gjithashtu shoqërues të shkëlqyer në rrugëtimin për një lëkurë me bukuri natyrore.