Trajtime

EmërtimiKohaÇmimiLinku
HAMMAM
Maskë Trupi me Eukaliptus20’3500 L / 34 €Bli
Peeling Trupi30’3500 L / 34 €Bli
Masazh me Shkumë30’4000 L / 38 €Bli
Banjo Turke Ritual I Plotë60’6700 L / 64 €Bli
Deluxe Hammam100’9000 L / 86 €Bli
MASAZHE
Masazh Fytyre30’2800 L / 27 €Bli
Masazh i Këmbeve (Refleksologji)40’3600 L / 35 €Bli
Masazh Anticelulit40’3900 L / 38 €Bli
Masazh Anticelulit me Kupa40’3900 L / 38 € Bli
Masazh Relaksues60’4700 L / 45 €Bli
Masazh Shtatzanie60’5000 L / 48 €Bli
Masazh Aromaterapi50’5500 L / 53 €Bli
Masazh Suedez60’5000 L / 48 €Bli
Masazh Sportiv60’5000 L / 48 €Bli
Masazh Linfodrenazh60’5000 L / 48 €Bli
Deep Tissue Massage60’6000 L / 58 €Bli
Masazh Luksoz me Qirinj të Shkrirë50’6000 L / 58 €Bli
Masazh me Gurë të Nxehtë50’5500 L / 53 €Bli
Masazh me Katër Duar50’5800 L / 56 €Bli
*Masazh Trupi 30 min.
(65% e vlerës së plotë të masazhit)
TRAJTIME TRUPI
Scrub trupi me kripë deti dhe ujra termal 3300 L / 32 €Bli
Trajtimi i trupit me baltë në termokopertë 40'3800 L / 37 €Bli
Trajtimi i zonave të caktuara të trupit me radio frekuencë40'3900 L / 38 €Bli
Trajtim I plotë trupi me çokollatë
(scrub, maskë dhe masazh me sufle çokollatë)
90’ 8500 L / 81 €Bli
Trajtim Trupi Tonifikues me Elastinë120’8500 L / 81 €Bli
Trajtim Trupi Anticelulit
(scrub/baltë/masazh)
120’8500 L / 81 €Bli
TRAJTIME FYTYRE
Maskë Fytyre Ushqyese pas Hammamit Turk900L / 8,532 €Bli
Radiofrekuencë për fytyrën20'3300 L / 31 €Bli
Trajtim i Konturit të Syve30’3500 L / 33 €Bli
Trajtim Fytyre Prenatal50’4500 L / 35 €Bli
Trajtim Fytyre i Personalizuar SOTHYS 40’5000 L / 48 €Bli
Trajtim i Plotë dhe Pastrim i Thellë Fytyre 60-90‘6500 L / 62 €Bli
Trajtim Fytyre Ushqyes “ Elements of Nature”60’6700 L / 64 €Bli
Trajtim Oksigjenues me Frutat e Stinës SOTHYS60'6700 L / 64 €Bli
Trajtim Fytyre për Aknet (Correcting) 50'6000 L / 57 €Bli
Peeling Paramedical me acid Glikolik50'6700 L / 64 €Bli
Men’s Essentials 60'7500 L / 72 €Bli
Trajtim Fytyre Intensive me Acid Hyaluronik 70'8500 L / 81 €Bli
Trajtim Fytyre Rinues Jenuesse80’9500 L / 91 €Bli
Trajtim Fytyre Anti-Age “Performance 3D”80’10000 L / 95 €Bli
Trajtim Fytyre Detox, Antipollution 75'11000 L / 105 €Bli
Trajtim Fytyre Luksoz me Ar 24 Karat 70'13000 L / 120 €Bli
Trajtim Luksoz Anti-Age Secret 128 by Sothys 120'15500 L / 148 €Bli
DEPILIM
Mustaqe500 L / 4 €Bli
Vetulla600 L / 5 €Bli
Fytyra1000 L / 9 €Bli
Sqetulla800 L / 7 €Bli
Parakrahë1300 L / 12 €Bli
Krahë1600 L / 13 €Bli
Bikini line 1000 L / 9 €Bli
Bikini i plotë 1500 L / 15 €Bli
Pulpa1400 L / 13 €Bli
Këmba e plotë 2000 L / 19 €Bli
Depilim total për femra4800 L / 46 €Bli
Depilim për meshkuj:
Krahë1900 L / 18 €Bli
Shpinë3000 L / 28 €Bli
Gjoksi3500 L / 33 €Bli
Këmbët2500 L / 24 €Bli
Depilim total për meshkuj
(kembë, krahë, shpinë, gjoks)
8000 L / 76 €Bli
MANIKYR & PEDIKYR
Maskë me parafinë600 L / 5 €Bli
Lyerje e thjeshtë700 L / 6 €Bli
Lyerje French900 L / 8 €Bli
Manikyr Ekspres 1400 L / 13 €Bli
Trajtim i plotë duarsh ''Hand SPA''50'2000 L / 19 €Bli
Manikyr CND Shellac 40'2100 L / 20 €Bli
Trajtim I plotë I duarve dhe Manikyr CND Shellac 60'2500 L / 24 €Bli
Thonj me xhel75'3000 L / 28 €Bli
Thonj me xhel + tipsa90'3300 L / 32 €Bli
Manikyr Spa & refleksologji për duart80'3000 L / 28 €Bli
Pedikyr Ekspres 1600 L / 15 €Bli
Trajtim I plotë I këmbeve “Foot SPA” 50'2800 L / 27 €Bli
Pedikyr Spa me manikyr CND Shellac60'3800 L / 36 €Bli
Pedikyr Spa dhe Refleksologji 70'5500 L / 52 €Bli
FLOKET
Krehje S/M/L600/700/900 L / 7 €Bli
Krehje me Onde700/900/1300 L / 8 €Bli
Onde me mashë1000 L / 9 €Bli
Krehje Flokë me Extesion1000 L / 9 €Bli
Rikonstruksion Floku Infrared 2500 L / 24 €Bli
Trajtim për drejtim të flokëve “ Keratin Plus Infinity”15000+ L / 142+ €Bli
Lyerje floku një ngjyrëshe 2500-4500 L / 24-43 €Bli
Flokë me fije6500+ L / 61+ €Bli
Trajtim flokësh Botox3500 L / 33 €Bli
Trajtim me Keratinë Rehub +3500 L / 33 €Bli
QERPIKET
Classic Lashes45 € Bli
2D-3D lashes55 € Bli
Mega Volume80 €Bli
LVL Lashes30 €Bli
LvL Eyebrows 25 €Bli
Elipse Lashes50 €Bli
MJEKESI ESTETIKE
Peeling Kimik80 €Bli
Microneedling80 €Bli
Lip Filler150-200 €Bli
Botox250-300 €Bli
Skin booster 130 €Bli
Microneedeling80 €Bli
Mezotherapy:
Fytyre 80 €Bli
Slim & Anticelulite 100 €Bli
TE TJERA
Spray Tan By Moroccan Tan 3500 L / 34 €Bli
Zbardhje kozmetike e dhëmbeve nga Mega White2500 L / 24 €Bli