Trajtime Trupi

Scrub trupi me Kripe Deti dhe Ujra Termal

3300 L / 32 €

Trajtimi I trupit me balte ne termokoperte

40'

3800 L / 37 €

Trajtimi I zonave te caktuara te trupit me Radio Frekuencë

40'

3900 L / 38 €

Trajtim Trupi anticelulit

(scrub/baltë/masazh)

120'

8500 L / 81 €

Trajtim Trupi Tonifikues me Elastine

120'

8500 L / 81 €

Trajtim I plotë trupi me cokollatë

(Scrub, maske dhe masazhm e sufle çokollate)

90'

8500 L / 81 €