Floket

Flokë të bukur dhe të shëndetshëm janë qellimi jone! Ofrojmë Shumëllojshmëri në trajtimet SPA të flokëve duke ju siguruar trajtimin që ju nevoitet.

Krehje S/M/L

700/800/1000 L / 7 €

Krehje me Onde

800/900/1200 L / 8 €

Onde me mashë

1000 L / 9 €

Krehje Flokë me Extesion

1000 L / 9 €

Rikonstruksion Floku

2500 L / 24 €

Trajtim për drejtim të flokëve “ Keratin Plus Infinity”

15000+L / 142+ €

Trajtim Botox i flokëve

3500 L / 33 €

Trajtim dhe pastrim i skalpit

Lyerje floku një ngjyrësh

2500-4500 L / 24-43 €

Flokë me fije

6500+ L / 61+ €