Manikyr/Pedikyr

Manikyri dhe pedikyri te realizuara tek ne janë trajtime terapeutike të specializuara te cilat inkurajojnë thonj dhe lëkurë të shëndetshme.

Maskë me parafinë

600 L / 5 €

Lyerje e thjeshtë

700 L / 6 €

Lyerje French

900 L / 7 €

Manikyr Ekspres

1300 L / 11 €

Trajtim i plotë duarsh ''Hand SPA''

50'

1900 L / 16 €

Manikyr CND Shellac

40'

2100 L / 17 €

Trajtim I plotë I duarve dhe Manikyr CND Shellac

60'

2300 L / 21 €

Thonj me xhel

75'

2700 L / 22 €

Thonj me xhel + tipsa

90'

3300 L / 27 €

Manikyr Spa & refleksologji per duart

80'

3300 L / 27 €

Pedikyr Ekspres

Trajtimi i shpejtë i këmbëve tuaja përfshin: shkurtimin e thonjeve, formë si dhe shtyrjen mbrapa të kutikulave përpara se te vendoset manikyri.

Aplikohet gjithashtu një krem ushqyes për hidratim të thellë.

1500 L / 12 €

Trajtim I plotë I këmbeve “Foot SPA”

Eshtë nje trajtim terapeutik i cili largon lëkurat e vdekura, trajton lëkurën e ashpër dhe me probleme, gjithashtu, kujdeset për formën dhe shëndetin e thonjve tuaj.

50'

2700 L / 25 €

Pedikyr Spa me manikyr CND Shellac

60'

3700 L / 31 €

Pedikyr Spa dhe Refleksologji

70'

4500 L / 37 €