Mjekësia estetike

Bukuria dhe shendeti i lekures jane prioriteti yne. Trajtimet tona Medikale ofrohen nga mjeke te talentuara me shume pervoje duke ju sigurar natyralitetin, bukurine dhe shendetin e lekures tuaj.

Peeling Kimik

Peeling kimik eshte nje proçedure jo invasive, e cila perdoret per te trajtuar rrudhat dhe “imperfeksionet” e lekures.

Trajton:

 • Demtimet e kekures nga dielli
 • Tonalitetet jo te njetrajteshme te lekures
 • Aknet dhe shenjat siperfaqesore te lena prej tyre
 • Poret e zmadhuara
 • Striat
 • Rrudhat

80 €

site icon

Microneedeling

Microneelding – standardi i artë i teknokogjisë së mikro-gjilpërave. Mikro-gjilpërat shkaktojnë mikrokanale të cilat nxisin fenomenin e vetë-rigjenerimit të lëkurës.

Mikrokanalet e krijuara ndihmojnë në depërtimin e substancave ushqyese të cilat e përshpejtojnë dhe përmirësojnë stimulimin e kolagjenit dhe elastinës në nivel qelizor.

Microneelding trajton:

 • Rrudhat fine dhe të thella
 • Hiperpigmentimet e lekurës
 • Tendos lëkurën e lëshuar
 • Shenjat e akneve
 • Strech marks (strijat)
 • Rënien e flokëve

80 €

site icon

Mezotherapy:

Mezotherapy Fytyre

Mezotherapy Slim & Anticelulite

Mezoterapia është një proçedurë mini-invazive gjatë së cilës injektohen në lëkurë vitamina, aminoacide apo acid hialuronik, produkte këto që administrohen në shtresën e mesme të lëkurës nëpërmjet injektimit me mikro gjilpëra.

Mezoterapia aplikohet ne fytyre, qafe, dekolte, ne trup si edhe ne skalpin e kokes.

Mezoterapia perdoret per:

 • Eliminimin e rrudhave
 • Trajtimin e akneve
 • Rigjenerim të lëkurës
 • Trajtim të akneve
 • Parandalimin e rënies së flokëve
 • Trajtimin e strijave të krijuara nga shtatëzënia si edhe per Reduktimin e celulitit

80 €

100 €

site icon

Lip Filler

Lip filleri mundëson shtimin e volumit të buzëve, gjithashtu dhe rimodelimin e simetrisë së tyre për një pamje estetikisht më të bukur.

150-200 €

site icon

Botox

Kur rrudhat në lëkurë janë të dukshme edhe kur fytyra është në gjendje qetësie, trajtimi më i mirë dhe shumë efikas është trajtimi i tyre me botox. Botoxi qetëson muskujt dhe nuk lejon krijimin e rrudhave të mimikës.

Përdoret për trajtimin e rrudhave horizontale në pjesën e ballit, rrudhave vertikale midis vetullave si edhe rrudhat anash syve.

250-300 €

site icon

Skin booster

Skin booster është lloj mezoterapie më e përqëndruar.

130 €