Qerpikë

Extension i qerpikëve është një praktikë estetike e cila i bën qerpikët më të gjatë dhe më të dendur falë vendosjes së tufëzave të vogla qimesh natyrale. Duke ju ofruar profesionalizëm, produktin më cileësor dhe energji pozitive: We take you from lash plans to #lashgoals

Classic Lashes

45 €

2D-3D lashes

55 €

Mega Volume

80 €

LVL Lashes

30 €

LvL Eyebrows

25 €

Elipse Lashes

50 €