Spray Tan

Ne ofrojme nxirje të menjëhershme të trupit me spray nxirës 100% organik, pa kimikate të shtuara dhe vegan, duke ju siguruar ngjyrë të bukur bronz dhe me shkëlqim sikur sapo jeni kthyer nga plazhi dhe më kryesorja një lëkurë të shëndetshme.

Spray Tan By Moroccan Tan

3500 L / 34 €

Zbardhje kozmetike e dhembëve nga Mega White

2500 L / 24 €