Manicure/Pedicure

Our manicures and pedicures are specialised therapeutic treatments that encourage healthy nails and skin.

Paraffine Mask

600 L / 5 €

Simple Polish

700 L / 6 €

French Polis

900 L / 7 €

Express Manicure

1300 L / 11 €

Hand SPA Manicure

50'

1900 L / 16 €

CND Shellac Manicure

40'

2100 L / 17 €

CND Shellac Manicure and Hand Spa Treatment

60'

2300 L / 21 €

75'

2700 L / 22 €

Extension Gel Nails

90'

3300 L / 27 €

Spa Manicure &Hand Reflexology

80'

3300 L / 27 €

Express Pedicure

Trajtimi i shpejtë i këmbëve tuaja përfshin: shkurtimin e thonjeve, formë si dhe shtyrjen mbrapa të kutikulave përpara se te vendoset manikyri.

Aplikohet gjithashtu një krem ushqyes për hidratim të thellë.

1500 L / 12 €

Foot SPA Pedicure

Is a terapeutic treatment that remove dead skin cells, treats the rough and problematic skin and also takes care for the shape and health of your toenails.

50'

2700 L / 25 €

CND Shellac Pedicure

60'

3700 L / 31 €

Spa Pedicure and Reflexology

70'

4500 L / 37 €