VelurSpa On Demand

IMG_5751

Mjafton nje telefonate dhe trajtimet llastuese spa vijne direkt e ne komfortin e shtepise apo zyres suaj.
Kur koha eshte e kufizuar e impenjimet s’ju lejojne te levizni, jeni e renduar nga shtatzania apo sapo keni lindur, mjafton nje telefonate ne 0696655000 dhe stafi yne i miretrajnuar do t’ju ofroje sherbimin me cilesor, kudo ku ju ndodheni.
Menuja On Demand perfshin trajtimet e manikyrit e pedikyrit, parukerine, depilimin dhe nxirjen e trupit – spray tan nga marka premium Moroccan Tan.