Hammam

Rituali tradicional i hammamit

Tradita e Banjos Turke shtrihet larg në kohë, përpara se Turqit të arrinin në Anadoll. Me kalimin e shekujve kjo traditë u modifikua nga Banja Romake, duke u bërë një ritual tradicional Turk.

Ngrohja graduale e trupit nën një temperaturë që arrin 40 C, me ujra të ngrohtë dhe të ftohtë që rrjedhin pambarimisht, zbut lekurën dhe hap poret, duke i lënë vend eksfolimit të lëkurës.

Nëpërmjet eksfolimit (peeling) qelizat e vdekura largohen duke bërë që lëkura të pastrohet tërësisht. I ndjekur ky proces me një masazh relaksues me shkumë sapuni turk. Masazhi me shkumë dhe aroma klasike e sapunit do t’ju sigurojë një ndjenjë të paqtë relaksuese.

60'

6700 L / 64 €

site icon

Deluxe hammam

Ndërsa jeni të shtrirë në pllakën e ngrohtë prej mermeri, nën një dritë të lehtë dhe në mesin e tingujve të ujit qetësues, përjetoni trajtimin më luksoz të hammamit turk.

Ky trajtim përfshin eksfolimin e lekurës me dorezën tradicionale të hammamit (Kese’), masazhin relaksues me shkumë sapuni Turk, shoqëruar me 30 minuta masazh relaksues me gjalpë organik Velur.

Ky trajtim do t’ju lërë një ndjenjë të vërtetë të rilindjes.

100'

9000 L /86 €

site icon

Peeling trupi në hammam

Eksfolimi me dorezën tradicionale (Kese) është trajtimi i parë i hammamit Turk.

Ky proces pastron lekurën nga qelizat e vdekura, detoksifikon trupin duke ju lënë një lëkurë tërësisht të pastër dhe me shkëlqim.

30'

3500 L / 34 €

site icon

Masazh me shkumë

Rrethuar nga mermeri i ngrohtë e ku trupi mbulohet tërësisht me flluska sapuni, masazhi relaksues me presion të lehtë në mesatar do t’ju bëjnë të ndiheni si nëpër re.

30'

4000 L / 38 €