DR. GRANDEL Micell Cleansing Water

22 

Ujë pastrues me teknologjinë micelare. 200 ml

DR. GRANDEL Micell Cleansing Water pastron në thellësi të poreve, aplikohet pa ujë, e për rrjedhojë perfekt për udhëtime, mund të përdoret edhe për fshirjen e tualetit të syve dhe buzëve, ka efekt anti-inflamator dhe pastrues të poreve.

LËNDËT AKTIVE KRYESORE: Phyto Detox, Pantenol.

APLIKIMI: Hidheni në tampon pambuku dhe në fillim fshini tualetin nga zona e syve. Më pas, pastroni fytyrën qafën dhe dekoltenë. Në varësi të intensitetit të tualetit, ky proces mund të përsëritet disa herë.