DR. GRANDEL Effect Peeling

33 

Scrub pastrues me bazë enzimash. 75 ml

DR. GRANDEL Effect Peeling ka efekt pastrimi dhe hidratimi të fuqishëm. Për pastrim në thellësi. Pastron butësisht lëkurën nga shtresat e lëkurës së vdekur. Në varësi të mënyrës së aplikimit: a) mund të aktivizojë arkullimin e lëkurë, ose b) mund të ketë edhe efekt harmonizues.

LËNDËT AKTIVE KRYESORE: Proteazë (enzimë) • Grimca bambuje • Argjilë porcelani (kaolinë).

APLIKIMI: 1 – 2 herë në javë

Varianti a) – peeling mekanik Përhapeni mbi lëkurën e pastruar të fytyrës, qafës dhe dekoltesë me duar paksa të njoma dhe masazhojeni me lëvizje rrethore për 2-3 minuta, pastaj shpëlajeni dhe aplikoni një produkt të përshtatshëm të kujdesit për lëkurën.

Varianti b) – peeling me enzima Aplikojeni mbi lëkurën e pastruar në formën e një shtrese mbuluese si maskë, lëreni për for 5-10 minuta, pastaj shpëlajeni.