DR. GRANDEL Elements of Nature Hydro Soft

44 

Kujdes freskues dhe hidratues. 50 ml

DR. GRANDEL Hydro Soft, furnizon lëkurën me hidratim të pasur që zgjat në kohë, bën që lëkura të ndihet më pak e tendosur, lëmon zonat e ashpërsuara dhe me shtresa të lëkurës. Për një lëkurë veçanërisht të lëmuar e të butë.

LËNDËT AKTIVE KRYESORE: Vitaminë F (Acid linolenik), Aloe vera

APLIKIMI: Aplikoni një sasi kremi në madhësinë e një kokrre lajthie në fytyrë, qafë dhe dekolte në mëngjes dhe në mbrëmje, pas pastrimit dhe pas aplikimit të një produkti të përshtatshëm kujdesi për sytë (Contour Balm). Nëse lëkura ka nevojë për sasi më të madhe në mbrëmje ose asaj i nevojitet diçka tjetër (p.sh. zbutje), kremrat mund të kombinohet gjithashtu në mënyrë të përkryer me njëri-tjetrin. Për shembull: në mëngjes Hydro Soft dhe në mbrëmje Anti Age ose në mëngjes Nutra Lifting dhe në mbrëmje Anti Stress. Produktet e kujdesit intensiv në këtë linjë janë gjithashtu shoqërues të shkëlqyer në rrugëtimin për një lëkurë me bukuri natyrore.