DR. GRANDEL PERFORMANCE 3D Ultra Lift

88 

Koncentrat lënde aktive. 30 ml

DR. GRANDEL PERFORMANCE 3D Ultra Lift përmirëson menjëherë teksturën e lëkurës dhe e bën atë të duket më e njëtrajtshme, ka efekt ushqyes dhe lëmues edhe në rrudhat e vogla përreth dekoltesë, ofron mbështetje afatgjatë për strukturën dhe rezistencën e lëkurës, plotëson rezervat e hidratimit të lëkurës duke krijuar një rrezatim të gjallë e të rinuar, është gjithashtu një bazë ideale për fondotintë.

LËNDËT AKTIVE KRYESORE: Ekstrakt mirre, Kompleks pudre ngjyrë argjendi, Cell-Active-VIP ®, Ekstrakt i hidraherbës.

APLIKIMI: Aplikoni 2 deri në 3 sprucime (0,7 ml) në fytyrë, qafë dhe dekolte çdo ditë – në mëngjes dhe/ose në mbrëmje, pas pastrimit dhe përpara hidratimit – dhe lëreni pak që ta thithë lëkura. Pas kësaj aplikoni një produkt të përshtatshëm të kujdesit për fytyrën.